Jana Szabó  profilová foto

Porcií 4
Minút60
NáročnosťStredná

(4.75 / 5)
Videné: 13 795 x
Vytvorené: 15.01.2020

Kategória:
Mäsité jedlá
Základ výživy a bielkovín

Popis

Recept na Španielsky vtáčik trochu inak vám bude veľmi chutiť. U nás zožal úspech. Bravčové karé ako španielsky vtáčik

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso narežeme na plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme, potrieme horčicou a dáme odležať do chladničky. V hrnci mäso potom z prudka opečieme a vyberieme z hrnca.

  • Krok 2.

    vo výpeku opražíme nakrájanú cibuľu,vložíme mäso naspäť a pridáme vývar. Dusíme do mäkka a zatiaľ si na drobno nakrájame párky a uvarené vajcia.

  • Krok 3.

    Scedíme do druhého hrnca, aby ostala iba šťava, pridáme vajce a párok, zahustíme zátrepkou (voda, hl. múka,červená paprika) a pridáme mäso. Cibuľu vyhodíme, jedlo prevaríme, dochutíme a podávame s tarhoňou.

Načítam obsah...