listok
Jana Szabó 

Porcií 4
Minút 60
Náročnosť Stredná

(4.75 / 5)
Videné: 13 595 x
Španielsky vtáčik trochu inak

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso narežeme na plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme, potrieme horčicou a dáme odležať do chladničky. V hrnci mäso potom z prudka opečieme a vyberieme z hrnca.

  • Krok 2.

    vo výpeku opražíme nakrájanú cibuľu,vložíme mäso naspäť a pridáme vývar. Dusíme do mäkka a zatiaľ si na drobno nakrájame párky a uvarené vajcia.

  • Krok 3.

    Scedíme do druhého hrnca, aby ostala iba šťava, pridáme vajce a párok, zahustíme zátrepkou (voda, hl. múka,červená paprika) a pridáme mäso. Cibuľu vyhodíme, jedlo prevaríme, dochutíme a podávame s tarhoňou.

Komentáre (0)

Pre pridávanie komentára sa prihláste.