listok
Peter Lauf

Porcií 4
Minút 45
Náročnosť Nízka

(4.81 / 5)
Videné: 12 527 x
Čevapčiči

Komentár kuchára

Výborné čevabčiči s horčicou, cibuľou a zemiakovým pyré (kašou), zaujimavé je že nájdete recepty písané tak ako čevaBčiči tak aj čevaPčiči :). Moje klasické ale za to extra jednoduché čevabčiči so zemiakmi je dobre zaužívaná klasika. Ešte v škole som ich takto jedol :) Presne to Školské čevabčiči (čevapčiči) na ktoré nezabudneš celý život. Dobrú chuť


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mleté mäso si rozmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, pretlačeným cesnakom, soľou a koreninami.

  • Krok 2.

    Ruky namočíme do studenej vody a z mäsa vytváramevalčeky. Tie obalíme v hladkej múke a vyprážame v rozohriatom oleji.

  • Krok 3.

    Podávame so zemiakmi, obyčajnou horčicou a nakrájanou cibuľou, prípadne kyslé uhorky alebo čalamáda.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

chef

Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)

Zobraz profil

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept