Recept
Komentár kuchára
Výborný obed vhodný nie len na obed :)
Popis
TOP recept na Černohorský bravčový rezeň s hranolkami. Náš vysoko obľúbený černohorský rezeň je delikatesa sama o sebe. Šťavnaté bravčové mäsko zaručí skvelú chuť
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Bravčové mäso narežeme na plátky, posolíme, dokoreníme čineným korením a naklepeme.
-
Krok 2.
Na cesto: 1-2 väčšie zemiaky, nastrúhame, dosolíme, nakoreníme, pridáme cca 3pl. hl. múky, 3 vajíčka a majoránku podľa chuti. Všetko dôkladne rozmiešame. Naklepané mäso obalíme jemne najprv do múky a potom dáme do cesta. Rezne vyprážame na rozpálenom oleji.
-
Krok 3.
Popri vyprážaní rezňov si samozrejme môžeme pripraviť prílohu. Ja som zvolil hranolky. Prajem dobrú chuť :)