Deni  profilová foto

Porcií 4
Minút150
NáročnosťStredná

(4.14 / 5)
Videné: 33 087 x
Vytvorené: 15.06.2018

Kategória:
Mäsité jedlá
Základ výživy a bielkovín
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Autor :

Popis

Španielske vtáčky ako fantastický nedeľný obed.

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Hovädzie mäso nakrájame na tenké plátky. Plátky mäsa naklepeme. Naklepané plátky osolíme a okoreníme.

  • Krok 2.

    Vajcia uvaríme na tvrdo, necháme vychladnúť a dve z nich nakrájame na štvrtinky. Zavárané uhorky nakrájame na polky. Taktiež špekáčky nakrájame na štvrtinky.

  • Krok 3.

    Plátky mäsa potrieme horčicou a na každý plátok položíme plátok anglickej slaniny. Do stredu položíme štvrťku vajca, špekáčky, uhorky a plátok zvinieme. Pomocou nitky zvinutý plátok dobre omotáme a zaviažeme aby sa počas pečenia nerozpadol.

Kuchár/ka

Načítam obsah...