listok
Deni 

Porcií 4
Minút 50
Náročnosť Stredná

(4 / 5)
Videné: 6 989 x
Švédske mäsové guľky
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Deni

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Ingrediencie na mäsové guľky spolu dobre zmiešame, vypracujeme a urobíme malé guľôčky ako orech. Opečieme na oleji, ja som dala aj kúsok masla, nezhorí keď je s olejom a lepšie chutia.

  • Krok 2.

    Medzí tým si pripravíme omáčku. Prevaríme šľahačku, vývar, osolíme, okoreníme, pridáme šťavu z citróna a zahustíme solamylom.

  • Krok 3.

    Opečené guľky vložíme do omáčky, prehrejeme. Výpek zalejeme troškou vody a pridáme cez sitko do omáčky. Pridá chuť. Do omáčky môžeme dať ešte aj huby alebo na tanier brusnice.

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Pre pridávanie komentára sa prihláste.