Čokoládovo-brusnicová tortička. Veľmi šikovný a chutný zákusok. Odporúčame
Vyšľaháme celé vajcia s cukrom do peny, pridáme olej, Granko, polohrubú múku s kypriacim práškom a kakaom.
Cesto vylejeme do vymastenej tortovej formy s priemerom 28 cm. Pečieme na 180 stupňoch cca 30 minút.
Upečený korpus hneď po upečení ešte horúci pokvapkáme pripravenou kávou a necháme vychladnúť. Po vychladnutí ho potrieme brusnicovým džemom.
Pripravíme si krém. Šľahačku prevaríme, odstavíme a rozpustíme v nej čokoládu. Necháme ju trochu vychladnúť a nalejeme na pripravený korpus. Necháme dobre stuhnúť , môžeme ľubovoľne ozdobiť. Napríklad čokoládový hoblinkami a šlahačkou. Je skvelá, šťavnatá a chutná :-)