listok

Potrebujeme:

  • Omáčka:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Guličky: Cibuľu orestovať na oleji a pridať do zmesi mäsa, vajcia a koreniny, zahustiť strúhankou, tvoriť malé guľôčky a tie smažiť vo vyššej vrstve oleja dozlatista. Nechať na papierovej utierke osušiť.

  • Krok 2.

    Omáčka: Na masle nechať zosklovatieť cibuľu, prisypať múku a umiešať svetlú zápražku, tú rozriediť vývarom a nechať prevariť. Potom pridať horčicu, worchester, soľ, korenie, petržlenovú vňať a smotanu, vložiť mäsové guličky a nechať prehriať.

  • Krok 3.

    A ako čerešnička na tortu sa skvele hodia brusnice, lenže na tie som zabudla, takže prd, Velebnosti.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept