listok
Jan  Huszarik

Porcií 4
Minút 60
Náročnosť Stredná

(5 / 5)
Videné: 4 734 x
Špenátové halušky, kuracie mäsko

Potrebujeme:Špenátové halušky

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Špenátové halušky : Z uvedených surovín vypracujeme cesto a pomocou haluškovača hádžeme do vriacej vody halušky, ktoré varíme pokiaľ nevyplávajú na vrch. Potom ich scedíme.

  • Krok 2.

    V panvici na oleji opečieme z oboch strán kuracie prsia, ktoré okoreníme a osolíme.

  • Krok 3.

    Po opečení ich dáme ešte na 15 minút do vyhriatej rúry.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

chef

Profi Kuchár

Zobraz profil

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept