Peter Lauf profilová foto

Porcií 15
Minút30
NáročnosťNízka

(4.83 / 5)
Videné: 10 839 x
Vytvorené: 03.01.2019

Kategória:
Cukrovinky
Sledké potešenie na každý deň
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Autor : RadVarim

Komentár kuchára

Tento rok som mal vianočnú premiéru s týmto BEBE koláčom a dosť prekvapil svojou chuťou :) je vynikajúci !

Popis

Nepečený Bebe koláč na každú príležitosť. Náš Bebe koláč je so smotanou a parížskou šľahačkou. Jednoducho najlepší Bebe koláč aký sme kedy jedli

Potrebujeme:
  • 6 KS BeBe keksy (čokoládové)    recepty
  • 2 KS Kyslá smotana ((pochúťková) 220ml)    recepty
  • 1 KS Jogurt (čokoládový)    recepty
  • 2 KS Šľahačka v prášku (čokoládová)    recepty
  • 20 g Čokoláda na varenie    recepty
  • Načítavam ...
  • 1 PL Cukor kryštálový    recepty
  • 600 ml Mlieko plnotučné    recepty

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Pripravíme si kyslú smotanu, ktorú zmiešame s jogurtom.

  • Krok 2.

    Keksy som rozložil vedľa seba ako prvú vrstvu na vysoký plech. Najlepšie mať plech kde v pohode rozložíme keksíky 4x5 - ja som taký nemal, tak som improvizoval. Na keksy som rozotrel tenkú smotanovú zmes. Rátajme s tým že keksy budu mat na konci asi 6 poschodí.

  • Krok 3.

    Nakoniec si pripravíme šľahačku podla návodu na sáčku. Oba kusy naraz. Ja som použil Dr.Oetker šľahačka parížska a do tej som pridal aj lyžicu cukru pri miešaní. To rozorieme na vrch bebe koláča a ako bonus nastrúhame horkú čokoládu na vrch. Koláč necháme v chladničke cez noc a podávame.

Kuchár/ka

Peter Lauf

Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)

Zobraz profil
Načítam obsah...