Objavte lahodný recept na hovädziu roštenku s ryžou, ideálnu voľbu pre skvelé rodinné jedlo. Tento recept vám prináša krok za krokom jednoduchý postup na prípravu chutného pokrmu, ktorý určite osloví vaše chuťové poháriky. Užite si bohatú kombináciu hovädzieho mäsa a šťavnatej ryže v tomto výnimočnom jedle!
Na roštenku som použil hovädzie zadné, nakrájal som ju na plátky a jemne ich vyklepal. Posolil som a pokorenil, potom som ich obalil do hladkej múky a prudko ich opekával z oboch strán na bravčovej masti. Potom som plátky odložil bokom.
Na výpeku som orestoval cibuľu, kým nezhnedla, a pridal som späť mäso aj so šťavou, ktorú pustilo. Pridal som pretlačený cesnak, červené víno a nechal som to prevarovať, aby sa alkohol odparil.
Potom som pridal namočené sušené huby, bobkový list, horčicu, paradajkový pretlak a podlial som to hovädzím vývarom (a teraz v mojom prípade som varil v tlakovom hrnci) a dusil som to do mäkka. Keď je mäso mäkké, omáčka sa môže zahustiť.
Ako prílohu volíme obľúbenú ryžu, ktorú varíme podľa návodu na obale :)
Pre pridávanie komentára sa prihláste.