Filip Žákovic profilová foto

Porcií 2
Minút55
NáročnosťNízka

(5 / 5)
Videné: 12 102 x
Vytvorené: 19.03.2019

Kategória:
Ryby
Ryby rybky rybičky

Popis

Pečená ryba zubáč má úžasne jemné mäso a neodolateľnú chuť. Vyskúšajte to. Recept na Pečený Zubáč na citróne a kôpri.

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na plech rozložíme na kolieska pokrájané citróny. Následne na to položíme zubáča kožou dolu, posypeme opatrne korením na ryby, odkrojíme z hrudky masla tenký plátok a položíme na zubáča, posypeme ho čerstvým kôprom a pečieme asi 20-30 min pri teplote max 100°C. Ryba viac neznesie výsledok bude že je úplne jemné mäsko.

  • Krok 2.

    Ako prílohu som zvolil varené zemiaky v šupke na masle a petržlene

Načítam obsah...