listok
Peter Lauf

Porcií 6
Minút 70
Náročnosť Nízka

(4.75 / 5)
Videné: 4 694 x
Grilovaná krkovička a opekané zemiaky
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Maya BA

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Marináda: cca 5 strúčikov cesnaku (ja som dala sušeny cesnak 2 čl) soľ, 1čl mletá paprika, 2 čl korenia štyroch farieb, 1 PL horčice, grilovacie korenie, 1čl mletej rasce kto má rád pikantné 1čl chilli a 2-3dl oleja. Všetko spolu zmiešame

  • Krok 2.

    Krkovičku nakrájame na plátky, naklepeme a necháme najlepšie cez noc v chladničke v marináde. Aspoň 1 hod. pred grilovaním mäso vyberieme z chladničky a na rozohriatom oleji grilujeme z oboch strán pekne do červena.

  • Krok 3.

    Ako prílohu podávame opekané zemiaky (nakrájané, okorenené s trochou oleja) + obľúbená zelenina

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

chef

Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)

Zobraz profil

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept