Recept
Komentár kuchára
Čevapčiči z hovädzieho a bravčové mäska. Obedová lakocinka zaručí že tanier ostane prázdny
Popis
Čevapčiči s opekanými zemiakmi z bravčovo-hovädzieho mäska. Stará dobrá klasika od kuchyne našej babičky
Potrebujeme:
- 500 g Bravčové mäso (mleté) recepty
- 500 g Hovädzie mäso (mleté) recepty
- 2 ČL Červená paprika sladká (podľa chuti) recepty
- 2 štipka Čierne korenie (podľa chuti) recepty
- 2 KS Vajce recepty
- 2 KS Cibuľa recepty
- 3 strúčik Cesnak recepty
- 1 ČL Soľ (podľa chuti) recepty
- 1 štipka Majorán (podľa chuti) recepty
- 2 dl Olej (podľa potreby) recepty
- 1 Kg Zemiaky recepty
- 2 KS Cibuľa recepty
- 1 balenie Horčica recepty
Príloha:
Recept krok po kroku
-
Krok 3.
Podávame z opekanými zemiakmi, horčicou a cibuľkou. Prajem dobrú chuť
Kuchár/ka
Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)
Zobraz profil