Mária Fiľakovská profilová foto

Porcií 8
Minút65
NáročnosťNízka

(5 / 5)
Videné: 4 246 x
Vytvorené: 02.11.2020

Kategória:
Cukrovinky
Sledké potešenie na každý deň

Komentár kuchára

Rafaelo torta pre každú príležitosť :) Poteší každého labužníka kokosu a vanilky

Popis

Výborná Rafaelo torta plná skvelých chutí. Výnimočná chuť pre každú príležitosť potešiť chuťové poháriky

Cesto:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Bielka vyšľaháme na tuhý sneh. Opatrne k nemu pridávame cukor. V druhej mise zmiešame múku a 3/4 strúhaného kokosu a pomaly pridáme sneh. Zľahka premiešame metličkou. Cesto dáme na vymastený a múkou vysypaný okrúhly plech. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180° 20 minút.

  • Krok 2.

    Pripravíme si krém. Klasickým spôsobom podľa návodu uvaríme puding, akurát do mlieka hneď dáme žĺtky, ktoré dobre rozmiešame. Puding varíme do zhustnutia. Do horúceho primiešame maslo.

  • Krok 3.

    Krém natrieme na upečené cesto, posypeme zvyšným kokosom a necháme vychladnúť, najlepšie cez noc.

Načítam obsah...