Kategória: mliecne

Ingredienciu: Ingredienciu Smotana na varenie sme použili 90 receptoch sme použili v 90 receptoch

Kuracie prsia s cuketou a krémovou paprikovou omáčkou

Dnes som pripravil chutný a farebný obed z čerstvej cukety,...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)

Morčacie soté s hranolkami a ryžou v syrovej omáčke

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.72 / 5)

Bravčové soté v paradajkovej omáčke so syrom a zemiakovou kašou

Tento recept na bravčove v paradajkovej omáčke.. sa priznám, že...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.71 / 5)

Zapekané cestoviny s údenou krkovičkou a brokolicou - Šunkafleky.

Toto jedlo často robim po veľkej noci, ked mi ostane...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.9 / 5)

Krémová cesnaková polievka s pórom a zemiakmi.

Moja obľúbená cesnačka, trochu ina ako v reštike. Nerád varím...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.83 / 5)

Kuracie na smotane

Jednoduchý a obľúbený recept na kuracie na smotane tak ako...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.67 / 5)
TIP výber

Kuracie prsia na šampiňónoch

Výborný rýchly obed

Prejsť na recept

Kuracie prsia so šampiňónmi, Gnocchi

Luxusný jednoduchý a rýchly recept na výborné kuracie mäsko s...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.92 / 5)

Hovädzí stroganov

Rád sa vraciam ku chutným a overeným receptom a Hovädzí...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.8 / 5)

Zemiakový prívarok

Klasický a starý dobrý zemiakový prívarok. Zvykne sa podávať s...

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (4.67 / 5)