Zemiaky si očistíme a nastrúhame na strúhadle, tak isto aj cibuľu. Prebytočnú vodu zo zemiakov odstránime. Pridáme vajce, múku, 1 PL kyslej smotany, soľ, čierne mleté korenie a pretlačený cesnak. Premiešame a pripravíme si mäso.
Krok 2.
Mleté mäso zmiešame s cibuľou nastrúhanou alebo na jemno na nakrájanou, pridáme soľ a čierne mleté korenie podľa chuti. Urobíme si malé a tenké placočky a poukladáme na dosku.
Krok 3.
Zohrejeme si olej na panvičke, keď je horúci dáme jednú 1 PL zemiakového cesta, trošku roztiahneme, na stred položíme plátok mäsa a na vrch znova 1 PL zemiakového cesta. Takto ich vyprážame z jednej aj druhej strany.
Pre pridávanie komentára sa prihláste.