listok
Deni 

Porcií 4
Minút 50
Náročnosť Stredná

(5 / 5)
Videné: 18 431 x
Kuracie medailónky
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Deni

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Umyté a očistené kuracie prsia si nakrájame na menšie plátky. Jemne ich osolíme, okoreníme a trocha posypeme sušeným cesnakom.

  • Krok 2.

    Pripravíme si cestíčko a to tak, že do väčšej misky si na hrubšej strane stúhadla nastrúhame syr. Pridáme hladkú múku, smotanu, vajíčko a štipku soli. Dobre to celé rozmiešame. Syr a vajíčko nám hmotu krásne spojí, takže pripravené mäsko môžeme obaľovať v cestíčku. Hneď po obalení ho vkladáme do rozohriateho oleja, kde ho vypražáme z oboch strán.

  • Krok 3.

    Podávame so zemiakmi - varené, pečené, na aké máte chuť, plus tatárska omáčka, nejaký dresing alebo kľudne aj zeleninkový šalát.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept