Šťavnatá živánska z jednej zapekacej misy s domácimi kyslími uhorkami. Tento perfektný recept na šťavnatú živánsku musíte vyskúšať. Jednoduchý recept na živánsku odo mňa je výborný. Živánsku dobrôtku pečieme 60 minút pri 250 °C. Šťavnatú pochúťku servírujeme s domácim jogurtovým dresingom. Prajem dobrú chuť!
Šťavnatú živánsku si pripravíme takto: Zemiačiky ošúpeme, umyjeme a nakrájame na malé kocky.
Bravčové mäsko si umyjeme a nakrájame na rovnako veľké kocky, ako zemiaky.
Očistíme si cibuľu a mrkvu. Cibuľu nakrájame na kolieska a aj mrkvu. Slaninu si nakrájame na malé kocky.
Všetky suroviny : zemiaky, mäso, cibuľu, mrkvu, kukuricu a slaninu dáme do jednej nádoby a všetko spolu poriadne premiešame.
Do nádoby pridáme korenie a horčicu. Zas všetko poriadne premiešame a dáme do zapekacej misy. Vrch posypeme strúhaným syrom.
Živánsku dobrôtku pečieme 60 minút pri 250 °C. Šťavnatú pochúťku servírujeme s kyslími uhorkami alebo domácim jogurtovým dresingom. Prajem dobrú chuť!