Popis
Talianske penne s kuracím mäsom a netradičnou hruškovou omáčkou. Táto kombinácia chutí je zaujímavá a kľudne ju môžete vyskúšať aj vy!
Potrebujeme:
- 500 g Penne recepty
- 1 KS Jarná cibuľka recepty
- 3 strúčik Cesnak recepty
- 50 g Maslo recepty
- 300 g Šampiňóny recepty
- 300 g Kuracie prsia recepty
- Korenie (podľa chuti) recepty
- Vývar (podľa potreby) recepty
- 100 g Syr niva s modrou plesňou recepty
- 1 KS Hruška recepty
- 250 ml Smotana na varenie recepty
- Petržlenová vňať (podľa potreby) recepty
- Limetková šťava (podľa chuti) recepty
- Pažítka (podľa potreby) recepty
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Najemno nakrájanú jarnú cibuľu s 3 strúčikmi cesnaku som orestoval na masle.
-
Krok 2.
Pridal nakrájané šampiňóny, chvíľu zarestoval a tak pridal kuracie prsia, ktoré som pokorenil.
-
Krok 3.
Podlial s vývarom a prevaril som to. Pridal nivu a na malé kocky nakrájanú hrušku.