Prajeme dobrú chuť :)

Pečené bravčové koleno v rímskom hrnci

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Krisztina
Kuchyňa :
Recept pridaný: 29.11.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 240 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Krisztina

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Ako prvé namočíme rímsky hrniec do studenej vody (cca 1 hodinku).

  2. Krok 2.

    V hrnci rozpustíme 2-3 PL bravčovej masti, na ktorej speníme cibuľu. Pridáme kapustu, ochutíme rascou a na miernom ohni podusíme domäkka.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Ostrokyslá polievka
Mäsové guľky
Pečené bravčové koleno v rímskom hrnci