5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 240 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Krisztina
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 2 KS Bravčové koleno
- 50 g Kapusta kyslá
- 1 KS Cibuľa
- 2 strúčik Cesnak
- 1 Kg Zemiaky
- 3 KS Bobkový list
- 2-3 PL Bravčová masť
- 2 PL Korenie na zemiaky (na americké zemiaky)
- 2 dl Pivo tmavé
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Ako prvé namočíme rímsky hrniec do studenej vody (cca 1 hodinku).
-
Krok 2.
V hrnci rozpustíme 2-3 PL bravčovej masti, na ktorej speníme cibuľu. Pridáme kapustu, ochutíme rascou a na miernom ohni podusíme domäkka.