Krisztina

Porcií 4
Minút240
NáročnosťNízka

(3.5 / 5)
Videné: 4 641 x
Vytvorené: 29.11.2021

Kategória:
Mäsité jedlá
Základ výživy a bielkovín
Pečené bravčové koleno v rímskom hrnci

Recept

Popis

Pečené bravčové koleno v rímskom hrnci - recept ako pripraviť chutný a výdatný obed pre celú rodinu v jednom hrnci.

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Ako prvé namočíme rímsky hrniec do studenej vody (cca 1 hodinku).

  • Krok 2.

    V hrnci rozpustíme 2-3 PL bravčovej masti, na ktorej speníme cibuľu. Pridáme kapustu, ochutíme rascou a na miernom ohni podusíme domäkka.

  • Krok 3.

    Očistené zemiaky nakrájame na štvrťky, osolíme, posypeme rascou a koreninami na americké zemiaky.

  • Načítavam ...
  • Krok 4.

    Do hrnca vložíme podusenú kapustu, pridáme očistené nevarené zemiaky a bobkový list. Pridáme cesnak a údené koleno. Zakryjeme hrniec a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme približne 3-4 hodinky na 180-200 stupňov celzia. V prípade dochutenia pridáme cca 2dcl tmavého piva. Dobrú chuť!

Načítam obsah...