5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 6
Zdroj: Jan Huszarik
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 500 g Kapusta kyslá
- 500 g Mleté mäso
- 2 KS Klobása
- 100 g Slanina
- 250 ml Smotana na varenie
- Soľ (podľa chuti)
- Čierne korenie mleté (podľa chuti)
- 2 KS Bobkový list
- Olej (podľa potreby)
- Nové korenie (podľa chuti)
- 1 PL Paradajkový pretlak
- 1 ČL Horčica
- Červená paprika sladká (podľa chuti)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Ryžu si uvaríme ako zvyčajne.
-
Krok 2.
Na panvici rozohrejeme olej. Zrestujeme mleté mäso, ktoré osolíme, okoreníme, pridáme červenú papriku, paradajkový pretlak, horčicu.