Prajeme dobrú chuť :)

Koložvárska kapusta

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Jan Huszarik
Kuchyňa : Slovenská kuchyňa
Recept pridaný: 23.05.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 6
Zdroj: Jan Huszarik

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Ryžu si uvaríme ako zvyčajne.

  2. Krok 2.

    Na panvici rozohrejeme olej. Zrestujeme mleté mäso, ktoré osolíme, okoreníme, pridáme červenú papriku, paradajkový pretlak, horčicu.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Sladkokyslá omáčka s kuracím mäsom
Gordon Blue a zemiakové pyré
Orechovo tvarohová roláda