Popis
Nedeľný vývar s netradičnými celestínskymi rezancami. Výborná vložka do polievky a originálna chuť vývaru. Skúste túto kombináciu a už nikdy nebudete chcieť inú vložku do polievky.
Potrebujeme: Vývar
- 500 g Bravčové mäso (odrezky z karé) recepty
- 2 kocka Bujón hovädzí recepty
- 3 l Pitná voda recepty
- 4 KS Mrkva recepty
- 1 KS Zeler recepty
- 1 KS Petržlen recepty
- Petržlenová vňať (podľa chuti) recepty
- 2 strúčik Cesnak recepty
- Čierne korenie (podľa chuti) recepty
- Soľ (podľa chuti) recepty
- Nové korenie (podľa chuti) recepty
- 250 g Múka hladká recepty
- 2 KS Vajce recepty
- 200 ml Mlieko recepty
- Petržlenová vňať (podľa chuti, nasekaná najemno) recepty
- Soľ (podľa chuti) recepty
- 20 Olej recepty
Celestínske rezance :
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Vývar : Bravčové odrezky umyjeme, dáme do hrnca a zalejeme 3 litrami studenej vody.
-
Krok 2.
Načistíme si zeleninu a postupne ju pridávame do hrnca.
-
Krok 3.
Pridáme bujón, celé čierne korenie, celé nové korenie a soľ. Varíme na miernom ohni (stupni) minimálne 3 hodiny a stále dolievame studenú vodu.