listok
Jana Szabó 

Porcií 6
Minút 70
Náročnosť Nízka

(5 / 5)
Videné: 3 120 x
Zeleninový vývar

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    1.Mäso umyjeme a dáme do väčšieho hrnca, naplníme vodou do trištvrte a dáme variť. Osolíme, okoreníme a pridáme maggi a ošúpanú cibuľu.

  • Krok 2.

    2.Keď začne vrieť voda, pridáme zeler, kaleráb, mrkvu a petržlen. Samozrejme očistené.

  • Krok 3.

    3.Keď je zelenina na polovicu mäkká pridáme papriku. Varíme kým nie je všetko mäkké a mäso uvarené.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Pre pridávanie komentára sa prihláste.