Popis
Skvelá a tradičná polievka ako kurací (slepačí) vývar. Základ každého dobrého jedla je dobrá polievka. Náš kurací vývar je skvelý pokrm
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Kosti prípadne mäso z ktorého budeme vývar robiť varime úplne od začiatku na najmenšiom ohni a samozrejme v úplne studenej vode. Po hodine a pol ich pekne vyberieme z polievky až potom osolíme, pridáme celé čierne korenie a koreňovú zeleninu - zeler, petržlen , mrkvu.
-
Krok 2.
Po ďalšej hodine pridajte ak dávate celý zemiak( ja dávam aj 3), Kaleráb, celú cibuľu, celú papriku, kel, petržlenovu vňať a ďalšiu hodinu varím. Celkom ho dochucujem až 10 min pred koncom varenia. A dávam aj polievkové korenie
-
Krok 3.
Od kosti môžeme oddeliť dobré mäsko a tiež môžete pridať cestoviny niťovky