Deni

Porcií 4
Minút150
NáročnosťNízka

(4.5 / 5)
Videné: 6 158 x
Vytvorené: 16.06.2018

Kategória:
Polievky
Neodlúčitelna súčasť obeda
Boršč
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Autor : billa.cz

Recept

Popis

Skvelá polievka s mäsom, cviklou a inou zeleninou zvaná Boršč.

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Hovädzie, bravčové a kuracie mäso dáme do hrnca, pridáme bobkový list klinčeky, celý peper a nové korenie. Zalejeme vodou a dáme variť do kým nie je mäso mäkke.

  • Krok 2.

    Medzi tým si umyjeme cviklu a dáme ju uvariť do mäkka aby zmäkla šupa.

  • Krok 3.

    Na masle osmažíme cibuľu, pridáme korenie, očistenú zeleninu, zalejeme vývarom z uvareného mäsa a pridáme nakrájané zemiaky, a hlávkovú kapustu. Keď je už zelenina hotová priáme nastrúhanú cviklu paradajkový pretlak a nakrájané uvarené mäso. Pridáme prelisovaný cesnak. Dosolíme podľa svojej chuti.

  • Načítavam ...
  • Krok 4.

    Na tanieri môžme ozdobiť kyslou smotanou.

Kuchár/ka

Načítam obsah...