listok
Lenka Sivakova

Porcií 8
Minút 240
Náročnosť Stredná

(5 / 5)
Videné: 2 904 x
Vývar

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Bravčové kosti dáme variť do vody a obvaríme par minút.

  • Krok 2.

    Potom zlejeme, opláchneme a vložíme do ľadovej vody.

  • Krok 3.

    Necháme pomaly zovrieť a pridáme soľ, celé čierne a nové korenie, bobkový list, na špic noža mletý šafran.

  • Krok 4.

    Potom pridáme mrkvu, petržlen, zeler, celú cibuľu, pór, kaleráb , kel, kapiu.

  • Krok 5.

    Varíme na malom plyne cca 4-6 hodín. Pol hodinu pred dovarením pridám vňate ako zelerovú, petržlenovú a keď mám ligurček .

  • Krok 6.

    Podávame s cestovinou.

Komentáre (0)

Pre pridávanie komentára sa prihláste.