Ruku na srdce, každý z nás si občas rád beztrestně zahřeší. Kocour není doma, myšky mají pré a tak se stalo, že i u nás se na stole objevila taková trošku obligátní kulinářská prasečinka...
Domáca majonéza alebo recept na domácu tatársku omáčku. Vhoda nie len pred vyprážaný syr s hranolkami.
Všetky suroviny dáme do veľa úzke nádoby (ideálne originál od tyčového el.šlehače, je nutné, aby sa tam hlava šľahača v priemere vošla tzv. Len tak tak), ponoríme šľahač až na dno, zapneme na najvyššie otáčky a pomaličky vysúvame. Žiadne zbesilé šľahanie sem a tam. Naozaj hustá majonéza sa tvorí priamo pred očami a je hotová behom okamihu.
Ak si z nej chceme urobiť domácu tatarku, jednoducho potom pridáme najemno nakrájané sterilizované uhorky a cibuľku, prípadne dochutíme podľa fantázie.