Komentár kuchára
Když chci, aby mi zbyly škvarky na pomazánku, prostě si musím ještě zatepla část odebrat a hóóódně dobře uschovat... :) :)
Popis
Výborná domáca oškvarková nátierka ktorú v regiónoch poznáme aj ako škvarková pomazánka. Luxusná vec na domácom chlebíku. Vrelo odporúčam
- 350 g Oškvarky recepty
- 1 KS Cibuľa (väčšia, nadrobno) recepty
- 4 strúčik Cesnak recepty
- 4 KS Vajce (varené na tvrdo, nastúhať) recepty
- 4 KS Uhorky nakládané (na malé kocky) recepty
- 2 KS Jarná cibuľka (nadrobno) recepty
- 2 PL Horčica plnotučná recepty
- 2 PL Majonéza recepty
- 2 PL Bravčová masť recepty
- Soľ (podľa chuti) recepty
- Čierne korenie mleté (podľa chuti) recepty
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Škvarky pomelieme na mäsovom mlynčeku spoločne s cibuľou a cesnakom, pridáme zvyšok surovín, dochutíme soľou a korením a dobre premiešame.
-
Krok 2.
Pozn .: Samozrejme, že najlepšie je na to domáci chlebík a navrch pekne posypať nasekanou jarnou cibuľkou.