Skvelé morčacie prsia na smotane pre rýchly obedík
Na drobno nakrájanú cibuľku spražíme na oleji na väčšej panvici s cesnakom. Keď je cibuľka hotová na zlatistú farbu, tak pridáme morčacie nakrájané na menšie kocky. Keď sa mäsko stiahne pridávame korenie a kukuricu so zeleninkou. Prikryjeme panvicu pokrievkou a pri miernom miešani cca po 5-10 minútach pridávame smotanu alebo ak nemáme, tak mlieko plnotučné tak, že mäsko podlejeme po cca okraj a premiešame.
Papriku korenie a soľ podľa chuti - myslím že aj čili by tam bodlo
Prikryté to varíme cca 20 minút (pokiaľ nezmäkne mäsko).
Medzi tým si uvaríme ryžu alebo podľa chuti cestoviny (podľa návodu na obale). Ja som to urobil s ryžou ale určite to skúsim s cestovinkami.