Mäso nakrájame na kocky, obalíme v hladkej múke, sprudka po častiach orestujeme na oleji a vložíme do "pomaláčku" (multifunkčný hrniec). Do výpeku potom vsypeme cibuľu a restujeme pekne do hneda, prisypeme mletú papriku, pridáme pretlak, oboje zarestujeme, zalejeme trochou vývaru a necháme chvíľku "odvariť".
Všetko vlejeme do hrnca na mäso, pridáme cesnak, chilli papričky, soľ a mleté čierne korenie, prilejeme pivo a dolejeme vývarom, aby bolo mäso ponorené. Uzavrieme a varíme domäkka cca 3 hodinky na vyšší stupeň.
Potom vsypeme majoránku, dochutíme soľou a korením, prípadne podľa hustoty môžeme ešte zaprášiť trochou hladkej múkou a potom chvíľu povariť.
Pre pridávanie komentára sa prihláste.