Štefan Halàsz  profilová foto

Porcií 4
Minút80
NáročnosťNízka

(4.73 / 5)
Videné: 40 938 x
Vytvorené: 22.10.2019

Kategória:
Mäsité jedlá
Základ výživy a bielkovín

Popis

Výborné bravčové karé na horčicovej omáčke so zeleninou a zemiakovým pyré. Karé na dijonskej horčici je skvelá voľba. Neváhaj si to tiež uvariť. Recept ako lusk

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, nakoreníme a natrieme z jednej strany diónskou horčicou.Pečieme na panvici na masle a olivovom oleji z obidvoch strán maximálne 4 minúty.

  • Krok 2.

    Potom dáme mäso do alobalu. Na tom výpeku si speníme 2 najemno nakrájané šalotky a 2 strúčiky cesnaku. Potom pridáme mrazenú zeleninu, jemne posolíme a dokoreníme Môžeme pridať 1 ČL horčice a podlejeme s vývarom.

  • Krok 3.

    Omáčku prevaríme kým zelenina nie je mäkká. Nakoniec pridáme smotanu a zahustíme zemiakovým škrobom. Môžeme pridať aj kúsok masla na zjemnenie.

Načítam obsah...