Popis
Úžasný recept na Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky. Recepty na radvarim sú skvelá. Recepty na Bravčový steak
- 500 g Bravčová panenka (alebo orech) recepty
- 150 g Špargľa recepty
- 1 Kg Zemiaky (nové) recepty
- 1 PL Múka hladká recepty
-   Soľ (podľa chuti) recepty
-   Čierne korenie mleté (podľa chuti) recepty
-   Olej recepty
-   Petržlenová vňať recepty
-   Rasca recepty
- 1 plátok Maslo recepty
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Mäso pokrájame na hrubšie rezne.... Asi tak 2-3 cm.... Osolíme, okoreníme, trošku rasce, sprudka opečieme na oleji z oboch strán. Nechávame v teple.
-
Krok 2.
Špargľu očistíme a nakrájame na rovnomerne kúsky. Vložíme do vriacej vody, osolíme a mierne povaríme. Asi po ôsmich minútach poprášime múkou, dobre premiešame, urobí sa nám jemná omáčka.
-
Krok 3.
Odstavíme, dochutíme maslom a zakryjeme. Podávame s uvarenými, novými zemiakmi, ktoré osolíme a dochutíme nakrájanými bylinkami.....petržlenová vňať a pažítka.