Hovädzia roštenka s jasmínovou ryžou a červená quinoa: Mäso z oboch strán naklepať, osoliť a okoreniť, z jednej strany potrieť horčicou. Z oboch strán obaliť v hladkej múke a sprudka orestovať na panvici.
Potom mäso naskladať do hrnca (ja použila papiňák - tlakový hrniec). Vo vzniknutom výpeku orestovať do hneda cibuľu a zarestovat asi 3 lyžice múky, všetko pridať do hrnca, zaliať vývarom tak, aby bolo mäso potopené, uzavrieť a dusiť domäkka. Ja varila 30 minút.
Potom mäso vybrať, omáčku podľa potreby zahustiť (záklechtka zo vychladnutého vývaru a hladkej múky) a dochutiť čerstvo mletým korením a sardelovou pastou (opatrne, je veľmi slaná).
Ako prílohu podávame ryžu. Tento krát som pridala aj trochu červenej quinooi
Pre pridávanie komentára sa prihláste.