Peter Lauf profilová foto

Porcií 8
Minút100
NáročnosťStredná

(4.75 / 5)
Videné: 22 470 x
Vytvorené: 02.04.2019

Kategória:
Mäsité jedlá
Základ výživy a bielkovín
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Autor : Maya Ba

Popis

Tá naša najlepšia domáca Mortadela je skvelá pochúťka. Vyskúšajte si ju aj vy. Recept na domácu mortadelu si budete strážiť

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Domáca mortadella. 500g brav. mleté mäso, 250g na kocky pokrájané kuracie mäso, 3 vajcia, lisovaný cesnak, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, soľ, trochu vegety, na hrubo pomleté farebné korenie, kto chce pridať pokrájané olivy alebo čerstvú červenú papriku atď.

  • Krok 2.

    Všetky suroviny poriadne premiešať a nechať 12 hodín postáť v chladničke. Potom ešte raz premiešať, naplniť pevný sáčok a variť v horúcej vode 90 minút. Nechať vychladnúť a obaliť v mletej paprike.

  • Krok 3.

    Dobrú chuť :)

Kuchár/ka

Peter Lauf

Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)

Zobraz profil
Načítam obsah...