Bravčové plátky osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, potrieme horčicou obalíme v hladkej múke. Na masti si opražíme na kocky nakrájanú slaninku, potom nakrájanú 1 cibuľu. Po chvíli pridáme nakrájané asi 3 strúčiky cesnaku krátko spolu orestujeme. Pridáme mäso a prudko z každej strany opečieme. Vmiešame 1 malú lyžičku ml. papriky, farebné korenie, vetvičku rozmarínu, ešte trochu horčice, podlejeme vývarom a dusíme do mäkka.
Občas premiešame a podľa potreby podlejeme. Kto chce šťavu bez korenin môže rozmixovat. Ja nemixujem. ????
Ako prílohu podávame zemiakovú kašu.
Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)
Zobraz profil
Pre pridávanie komentára sa prihláste.