Peter Lauf profilová foto

Porcií 4
Minút60
NáročnosťNízka

(5 / 5)
Videné: 23 575 x
Vytvorené: 23.03.2019

Kategória:
Mäsité jedlá
Základ výživy a bielkovín

Popis

Bravčové karé alebo rezeň na horčici. Vyskúšajte to. Je to skvelá voľba na obed. Recept na Bravčový plátok na horčici a zemiaková kaša

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Bravčové plátky osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, potrieme horčicou obalíme v hladkej múke. Na masti si opražíme na kocky nakrájanú slaninku, potom nakrájanú 1 cibuľu. Po chvíli pridáme nakrájané asi 3 strúčiky cesnaku krátko spolu orestujeme. Pridáme mäso a prudko z každej strany opečieme. Vmiešame 1 malú lyžičku ml. papriky, farebné korenie, vetvičku rozmarínu, ešte trochu horčice, podlejeme vývarom a dusíme do mäkka.

  • Krok 2.

    Občas premiešame a podľa potreby podlejeme. Kto chce šťavu bez korenin môže rozmixovat. Ja nemixujem. ????

  • Krok 3.

    Ako prílohu podávame zemiakovú kašu.

Kuchár/ka

Peter Lauf

Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)

Zobraz profil
Načítam obsah...