listok
ELA 

Porcií 5
Minút 60
Náročnosť Nízka

(5 / 5)
Videné: 15 793 x
Bravčové karé na hrášku
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : ELA

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Úplne klasika :), na masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku, cesnak tiež nadrobno a keď je do zlatova upražená, pridáme mäsko nakrájané na pozdĺžne rezance, šampiňóny, všetko osmahneme podlejeme vývarom a dusíme.

  • Krok 2.

    Keď je mäsko mäkké, dochutíme podľa seba ja dávam aj 1 lyžicu horčice, trochu worčestrovej omáčky, pretlačím ešte jeden cesnak a mleté korenie. Pridáme kukuricu a hrášok (ja mrazený), necháme prevrieť a hotovo.

  • Krok 3.

    Bravčové soté z karé je super :) Ako prílohu podávame ryžu, samozrejme buď to podľa návodu alebo zvyku. Dobrú chuť

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept