Plátky bravčového mäsa (my máme radi z krkovičky), plátky anglickej slaniny, plnotučná horčica, soľ, mleté čierne korenie, 2 kocky masoxu, sójová omáčka. Mäso naklepať, osoliť a okoreniť, potrieť ľahko horčicou a poklást slaninou, potom zamotať a zaistiť špáradlami.
Sprudka orestovať na panvici a vložiť do tlakového hrnca. Panvica zastrieknúť sójovkou, zaliať trochou vody a vzniknutý výpek naliať do hrnca k mäsu a doliať vodou, aby bolo mäso ponorené. Pridať Masox a variť cca 20 minút a nechať v hrnci dôjsť. Potom mäso vybrať, v hrnčeku rozhabarkovať hladkú múku s vodou, vliať do vývaru a prevariť, dochutiť soľou a korením.
Ako príloha ryža, pripravujeme podľa návodu .. no môžeme pridať mrazenú zeleninu alebo pre zvýraznenie chuti štipku kurkumy.
Pre pridávanie komentára sa prihláste.