Použila som stehenné mäso, podľa mňa je šťavnatejšie a chutnejšie než prsia, očistiť a nakrájať na väčšie kúsky
Na oleji necháme zozlatnúť nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso a zarestujeme. Do hrnca potom vsypeme umyté listy špenátu (predtým môžeme veľké listy nasekať), pridáme cesnak, karí, korenie a rozdrobíme bujónovú kocku, ľahko podlejeme vodou a dusíme asi 15-20 minút pod pokrievkou, občas premiešame. Potom zalejeme smotanou a za občasného miešania necháme zmes zhustnúť.
Medzitým si v osolenej vode uvaríme podľa návodu zemiakové gnocchi, keď vyplávajú, scedíme a prepláchneme studenou vodou. Do hotovej omáčky vsypeme gnocchi a necháme prehriať, dochutíme soľou a korením.
Pre pridávanie komentára sa prihláste.