Hovädzie rebrá s karfiolom je ozajstná delikatesa. Musíš vyskúšať ale potom to budeš robiť stále. Recept na Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát
Karfiolový mozoček, varené hovädzie rebro .... Hovädzie rebro umyjeme, zalejeme studenou vodou, osolíme, pridáme guľôčky nového korenia, čierneho korenia, 1 bobkové listy a uvaríme do mäkka. 1 stredný karfiol uvaríme na skus v osolenej vode a potom prudko schladíme studenou, aby sme zastavili proces varu. 1 väčšiu cibuľu nakrájame na jemno a opražíme do ružova, pridáme nasekaný karfiol, soľ, drvenú rascu, štipku muškátového kvetu, prehrejeme, zalejeme rozšľahanými vajcami .... 6-8, podľa veľkosti karfiolu a necháme zraziť. Nakoniec vmiešame nasekanú zelenú petržlenovú vňať.