Tento postup jsem zvolila z důvodu, že u nás doma nikomu nechutnala klasická suchá a troupelnatá dušená játra. :-)
Údená slanina (nadrobno), cibuľa (nadrobno), múka, bravčová pečeň (na kocky), soľ, čierne mleté korenie, sójová omáčka, worchester, mletý kmín. Cibuľu spením na sadle, pridám slaninu a trochu vyškvarím, zalejem vodou, pridám múku, rozmiešanú v studené vode a povarím. Dochutím soľou, čiernym korením, kmínom, sójovou omáčkou a worchesterom. Na panvici potom orestujem sprudka na sadle pečeň, cca 3-4 minúty (nerestujem príliš dlho, pečeň potom zbytočne tvrdne, my máme radi, keď zostanú krásne mäkká) a vhodím ich do mierne schladenej omáčky (pokiaľ ich dáte do horúcej omáčky, ešte sa budú ďalej variť a stvrdnú).
Pre pridávanie komentára sa prihláste.