Občas treba prekvapiť niečim špeciálnym rodinu, priateľov či samých seba. Preto treba skúsiť bravčovú panenku nie ak zložitým spôsobom prípravy len tak s bylinkami.
Panenku nakrájame na kolieska ( plátky), jemne naklepeme, okoreníme steakovým korením. osolíme a opepríme farebným korením alebo čiernym korením. Jemne posypeme (sušenou) bazalkou.
Na rozpálenú panvicu položíme panenku a orestujeme do zlatistá. Mäso vyberieme a do výpeku pridáme nakrájanú paradajku na kocky a orestujeme. Potom vyberieme a smotanu a bazalkové pesto. Omáčku povaríme a dochutíme soľou.
Panenku s bylinkami servírujeme tak, že na tanier ukladáme mäso a pridáme paradajky. na koniec všetko polejeme omáčkou. panenku podávame so zemiakmi alebo ryžou.
Pre pridávanie komentára sa prihláste.