Peter Lauf profilová foto

Porcií 5
Minút80
NáročnosťNízka

(4.83 / 5)
Videné: 4 823 x
Vytvorené: 08.07.2018

Kategória:
Mäsité jedlá
Základ výživy a bielkovín

Komentár kuchára

Skvelý obed s ktorým sa nikdy nehanbím pohostiť aj návštevu. je to proste pecka :)

Popis

Zdravá pikantná zmes dobrého jedla. Bravčové na prírodno v paradajkovo-hubovej omáčke. Odporúčam aj ako nedeľný obed pre celú rodinu (ak máju radi pikantnejšie všetci)

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso umyjeme a nakrájame na plátky. Ak sú tuhšie tak ich môžeme vyklepať. Do plátov vtrieme soľ a čierne korenie, teraz ich môžeme sprudka opiecť na panvici s kúskom oleja .. len aby sa stiahli. Tie si necháme potom zvlášť na dne zapekanej misy. Vo výpeku osmažíme cibuľu do zlata.

  • Krok 2.

    Umyte papriky, vyčistíme ich od hniezd, nakrájajte na prúžky, tie poukladáme na mäse v myse.. Huby dôkladne umyjeme, nakrájame na menšie kúsky, tie tiež krátko osmažíme so štipkou soli a vložte do misy na papriku.

  • Krok 3.

    Omáčky kombinujeme zo zvyšnými ingredienciami.

Kuchár/ka

Peter Lauf

Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)

Zobraz profil
Načítam obsah...