Pre zmenu treba vyskúšať aj plnenú kuraciu roládu namiesto klasických reznov. Tento recept musíš vyskúšať
Formu na pečenie je ideálne ak použijeme jelení chrbát, a vyložíme papierom na pečenie a rúru si rozohrejeme na 180°C, Kuracie prsia pozdĺžne prezežeme aby sme získali väčšiu plochu. Kuracie prsia z ľahká okoreníme korením. Ďalej si nastrúhame syr, nakrájame klobásu na kolieska alebo na kocky.
Formu vyložíme plátkami slaniny, tak aby presahovali cez okraj. Rovnako poukladáme aj kuracie prsia z dôvodu aby sme mohli urobiť roládu. Podľa chuti vyložíme nastrúhaným syrom, hráškom, kukuricou, nakrájanou kapiou, klobásou a všetko zalejeme rozšľahanými vajíčkami. Na koniec osolíme a okoreníme.
Potom prehneme presahujúce okraje slaniny a kuracích pŕs tak aby sme roládu uzavreli. Prekyjeme papierom na pečenie a vložíme do predohriatej rúry na cca 1 hodinu.
Hotovú roládu môžme nechať vo forme alebo ju vyklopiť keď vychladne.