listok
Deni 

Porcií 4
Minút 50
Náročnosť Stredná

(4.2 / 5)
Videné: 5 693 x
Taliansko bulharské rizoto
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Cookpad

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na panvici osmažíme kuracie prsia nakrájané na kocky alebo soté.

  • Krok 2.

    Keď sú hotové vyberieme ich do druhej misy.

  • Krok 3.

    Na zvyšnom oleji opražíme cibuľu a cesnak

  • Krok 4.

    Pridáme bulgur, korenie, paradajkový pretlak a zalejeme vodou.

  • Krok 5.

    Varíme asi 5 minút na nízkom ohni. Násladne nechajte asi 15 minút vychladnúť aby bulgur oddychol a priajte opečené kuracie prsia, ktoré sme si vybrali do vedľajšej misy. Pridajte celé olivy a premiešajte.

  • Krok 6.

    Nakoniec posypeme petržlenovou vňaťou.

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Pre pridávanie komentára sa prihláste.