listok
Deni 

Porcií 1
Minút 30
Náročnosť Stredná

(5 / 5)
Videné: 5 876 x
Kari kura so syrovou omáčkou
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Deni

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Kurecie prsia narežeme na rezne (neklepeme). Pripravíme si marinádu z 5 polievkových lyžíc horčice, 1 PL kečupu, trochu oleja, pár kvapiek sójovej omáčky, čierneho korenia a kari korenia podľa chuti. Mäso marinujeme aspoň 1 deň.

  • Krok 2.

    Po odležaní mäso vypražíme na panvici, oleja stačí málo lebo olej je už v marináde. Keď je mäso hotové, upražíme vo výpeku nadrobno nakrájanú cibuľu. Keď je cibuľa zlatisto-sklovitá pridáme syr v črievku, ak chceme ušetriť postačí najlacnejšie črievko z Tesca alebo Lidlu, nemusí to byť Bambino ;) Syr necháme trošku roztopiť a dôkladne zmiešame s cibuľou, môžme pridať 1 čajovú lyžičku mlieka alebo vody na zriedenie.

  • Krok 3.

    Keď to má tú správnu konzistenciu dáme túto hustú omáčku na mäso. Ako prílohu podávame varenú ryžu (najjednoduchšie sáčkovú)

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept