Kuracie mäsko sa dá robiť na akýkoľvek spôsob teraz ponúkame aj na kari so syrovou omáčkou.
Kurecie prsia narežeme na rezne (neklepeme). Pripravíme si marinádu z 5 polievkových lyžíc horčice, 1 PL kečupu, trochu oleja, pár kvapiek sójovej omáčky, čierneho korenia a kari korenia podľa chuti. Mäso marinujeme aspoň 1 deň.
Po odležaní mäso vypražíme na panvici, oleja stačí málo lebo olej je už v marináde. Keď je mäso hotové, upražíme vo výpeku nadrobno nakrájanú cibuľu. Keď je cibuľa zlatisto-sklovitá pridáme syr v črievku, ak chceme ušetriť postačí najlacnejšie črievko z Tesca alebo Lidlu, nemusí to byť Bambino ;) Syr necháme trošku roztopiť a dôkladne zmiešame s cibuľou, môžme pridať 1 čajovú lyžičku mlieka alebo vody na zriedenie.
Keď to má tú správnu konzistenciu dáme túto hustú omáčku na mäso. Ako prílohu podávame varenú ryžu (najjednoduchšie sáčkovú)