listok
Peter Lauf

Porcií 3
Minút 25
Náročnosť Stredná

(4 / 5)
Videné: 8 536 x
Kuracie kari soté s horčicou

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    1 mierne veľkú cibuľku nadrobno pokrájame a spražíme do zlata. Cca 250 g kuracích pŕs nakrájame na kocky, necháme spražiť s cibuľkou, kým sa mäsko nestiahne a pidáme soľ podľa chuti ( kuracie mäsko som v miske premiešal s kari korením ).

  • Krok 2.

    Zalejeme smotanou na varenie a po cca 5. minútach som pridal kocku syrokrému ( môžete použiť aj 1/4 črievka bambino ). Syr to krásne zhustí, ak však až príliš, tak to rozrieďte troškou mlieka podľa potreby. Na záver pridáme zhruba 1 PL jemnej horčice.

  • Krok 3.

    Odporúčam konzumovať s cestovinami, prípadne ryžou. Ak chcete zaujať hostí, pridajte k tomu čerstvú paradajku a uhorku.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

chef

Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)

Zobraz profil

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept