listok
Deni 

Porcií 2
Minút 35
Náročnosť Nízka

(5 / 5)
Videné: 25 818 x
Granadiersky pochod s párkom
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Deni

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Zemiaky si očistíme, nakrájame na kocky a do mäkka uvaríme v osolenej vode. Medzi tým si v druhom hrnci uvaríme cestoviny (fliačky, vretienka, aké uznáte sami za vhodné).

  • Krok 2.

    Na panvičke si rozohrejeme olej, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku a nakrájané párky, alebo parkové klobásky. Dobre to opražíme a tesne pred stiahnutím posypeme mletou paprikou. Zamiešame a stiahneme z ohňa aby nám paprika nezhorela.

  • Krok 3.

    Vo väčšom hrnci alebo miske zmiešame uvarené cestoviny so zemiakmi a pridáme pripravenú cibuľkovo parkovú zmes. Kvalitne rozmiešame, prípadne ešte dosolíme a podávame s kyslou uhorkou.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Pre pridávanie komentára sa prihláste.