Peter Lauf profilový obrázok

Porcií 5
Minút50
NáročnosťExpert

(4 / 5)
Videné: 7 730 x
Vytvorené: 31.05.2018

Kategória:
Mäsité jedlá
Základ výživy a bielkovín

Popis

Bravčová panenka obalená v lístkovom ceste s hubovým ragú a špenátom. Parádny recept ako spraviť panenku inak

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Panenku nakrájame na 5 porcie. Okoreníme a osolíme z každej strany. Na panvici rozpálime masť a mäsko z prudka opečieme zo všetkých strán.

  • Krok 2.

    Umyjeme a osušíme si špenát. Cesto nakrájame na 5 časti tak, aby sa dalo stočiť. Paštétu rovnomerne rozotrieme na každú časť cesta. Na to rozložíme špenát a na to opečenú panenku

  • Krok 3.

    Spolu to stočíme do bochníka, potrieme žĺtkom každý kúsok, popicháme vidličkou a pečieme pri 200°C 25 minút.

Kuchár/ka

Peter Lauf

Teším sa s každej odozvy, na každý recept. Ak predsa navaríte podľa niektorého z mojich receptov, budem ešte radšej ak zanecháš komentár :)

Zobraz profil
Načítam obsah...