Robo Fišer profilová foto

Porcií 3
Minút25
NáročnosťNízka

(5 / 5)
Videné: 3 486 x
Vytvorené: 07.09.2022

Kategória:
Mäsité jedlá
Základ výživy a bielkovín

Komentár kuchára

Tento recept je veľmi jednoduchý a otvorený improvizácii. Je úplne jedno aké suroviny máte v chladničke, tento recept Vám nezaberie viac ako 20 minút.

Popis

Výborný a jednoduchý recept na opekané ázijské rezance. Ázijská kuchyňa je veľmi obľúbená aj u nás. No naše ázijské jedlá sú naše domáce

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na rozpálenom oleji osmažíme cibuľku. Pridáme mäso (nepovinné a preskočiteľné), po chvíli osolíme a opepríme, keď je mäso hotové tak odložíme bokom.

  • Krok 2.

    Na panvici orestujeme zeleninu (používam čínsku alebo mexickú), do zeleniny pridáme štipku soli, cukru, pol čajovej lyžičky kurkumy. (Určite nezakrývame, potrebujeme odpariť vodu zo zeleniny). Po orestovaní pridáme do zeleniny mäso a chvíľu restujeme spolu.

  • Krok 3.

    Medzi tým si uvaríme v slanej vode cestoviny / nudle a necháme vodku odkvapkať.

Načítam obsah...